Fisioteràpia

 • Fisioteràpia
 • On?
 • A qui va dirigit?
 • Massatge terapèutic
 • Competicions i esdeveniments
 • Horaris i Tarifes

 

Per elaborar els programes de treball físic, els nostres Entrenadors es complementen amb l'equip de Fisioterapeutes i Rehabilitadors, fonamentals per poder aconseguir conjuntament el màxim rendiment i benestar de cada persona.

A més de supervisar els entrenaments, ajuden amb una anàlisi prèvia de la postura i recomanen els estiraments més necessaris per a cada persona.

Els nostres Fisioterapeutes cobreixen des d'esportistes d'alt nivell fins a aquelles persones que puguin tenir el més mínim problema o lesió que els impedeixi portar una vida normal sense dolors o impediments en el seu dia a dia.

Realitzem tot tipus de teràpies manuals i osteopàtiques, així com tractaments amb corrents, infrarojos i embenatges neuromusculars (kinesiotaping) entre altres especialitats.

 

                                      DEIXA'T TRACTAR PER LES MILLORS MANS! 

 

Podem realitzar els tractaments en els centres habituals en els quals treballem, o desplaçar-nos on al client li anés més còmode, sempre que tingui un mínim espai habilitat per poder dur a terme l'activitat.

 

Fisioteràpia a Domicili: Realitzem sessions de 45-50 minuts en els quals el fisioterapeuta es desplaça portant amb ell la llitera i qualsevol altre material que utilitzi per realitzar el tractament, al seu domicili, a l'empresa, o allà on ens requereixin pel seu temps, comoditat o necessitat.


Als nostres Centres associats: Lou Trainers Fisioteràpia disposa de varis centres on realitza els seus tractaments:

 

Van dirigits a tota persona que tingui:

Problemes d'Esquena: Dolors cervicals, dorsals, lumbars…

Lesions Esportives: Problemes articulars o musculars (colze del golfista, del tenista, esquinços de turmell o de genoll, meniscopaties, tendinitis…)

Dolors Musculars i Articulars: Espatlla dolorosa, punts gallet…

 

O necesitin:

Readaptació Física i laboral: Potenciació, estiraments, ergononomia…

Fisioteràpia Preventiva: Reeducació postural global (RPG).

Embenatges Funcionals: Embenatges de turmell, genoll, espatlla…

Embenatge Neuromuscular (Kinesiotaping): Embenatges per a rendiment esportiu, problemes musculars, drenatge limfàtic, reeducació postural...

 

 

    Realitzem tot tipus de massatges:

 

Massatge esportiu: Orientat a esportistes o persones que realitzin activitat física regular.

 

Massatge de descàrrega: Per tots aquells que per la seva activitat o postura habitual solen carregar certes parts del seu cos com l'esquena, cames, coll, braços…

 

Massatge descontracturant: Dirigit a persones que pateixen de manera crònica o contínua dolors d'esquena.

 

Tècnica de punts gallets: Tècnica específica per a punts dolorosos.

 

 

Si organitzes una competició o un esdeveniment esportiu et podem ajudar.

 

Els nostres fisioterapeutes aniran al lloc on es desenvolupi per cobrir les necessitats dels esportistes. Disposem de lliteres portàtils i de tot el material necessari.

Ens adaptem a qualsevol esport i format de competició, pactant la tarifa que més els convingui en funció de la labor i implicació que els nostres fisioterapeutes hagin de realitzar.

També ens podem desplaçar amb professionals d'esports individuals (tennis, golf, vetlla, motociclisme, taekwondo…) a competicions de caràcter nacional o internacional.

 

 

 

CONDICIONS FISIOTERÀPIA:

 • Tarifes amb IVA inclòs.
 • Els abonaments s'hauran de pagar a l'inici del primer tractament. 
 • Els abonaments de 5 sessions tindran una caducitat de 3 mesos, i els de 10 sessions caducaran als 6 mesos, sempre comptant des de la data de la primera sessió.
 • Per a les sessions a domicili, els nostres fisioterapeutes portaran tot el material necessari. És recomanable dur roba còmoda.
 • Cal tenir en compte que durant la sessió de fisioteràpia és necessari, a vegades, treure's alguna peça de roba per a poder tractar la zona afectada.

 

NOTA:

En cas que el pacient sigui menor d'edat, el pare, mare o tutor hauran d'estar presents durant tot el tractament.

Estem a