Entrenador personal

 • Entrenadors Personals
 • Àrees de treball
 • Entrenaments 2.0
 • Nutrició
 • Tarifes

Lou Trainers és una empresa d'entrenadors personals, que dins del món del fitness i l'activitat física, ofereix un servei elitista per a l'entrenament individualitzat d'esportistes professionals, semi-professionals, amateurs o aficionats.

Atreveix-te a provar els beneficis del Personal Training. Posa't en forma amb nosaltres i millora la teva qualitat de vida.

 

 • Si no disposes de tot el temps que t'agradaria per realitzar activitat física o el teu esport favorit, i l'ideal seria que es dugués a terme al teu domicili...

 

 • Si no tens la suficient força de voluntat com per apuntar-te a un gimnàs i després ser constant...

 

 • Si vols treure el millor de tu mateix, tant a nivell de cos com de ment...

 

 • Si necessites algun treball físic específic recomanat pel teu doctor/a per causes de salut: com pot ser un embaràs (gimnàstica pre i pospart), la rehabilitació d'una lesió, la necessitat de perdre pes...

 

 • Si simplement t'agrada realitzar activitat física d'una manera ociosa...però no sol!!!

 

 

Lou Trainers t’ajudarà!

 


Si t'has plantejat aquest tipus de pensaments en alguna ocasió, nosaltres tenim la teva solució. Contacta amb nosaltres, i concertarem una entrevista totalment gratuïta on t'explicarem totes les possibilitats que tens per millorar les condicions físiques del teu cos.


Creem un treball totalment individualitzat i realista per a cada client, en funció de les seves necessitats i dels objectius que vulgui aconseguir. Es realitza un control cardíac al subjecte durant cada entrenament, i es lliura un informe de cada sessió que podrà ser visualitzat a la zona exclusiva que cada client té a la web.

 

 

Lou Trainers et pot ajudar a millorar en els teus entrenaments de running, ciclisme, BTT o triatló facilitan-te una planificació mensual online totalment individualitzada dirigin-te les càrregues de treball que necessitis per aconsegir els resultats marcats. 

 

Prepara't amb nosaltres i treu-li tot el rendiment a la teva "màquina"! 

Milloraràs el teu estat de forma i salut veient com s'aconsegueixen els teus objetius i reptes.

 

La nutrició i l'activitat física són dos dels pilars de la salut i el desenvolupament. En persones de totes les edats, la pràctica d'activitat física regular i una millor nutrició permeten reforçar el sistema immunitari, contraure menys malalties i gaudir d'una salut més robusta. Els nens sans aprenen millor. La gent sana és més forta, més productiva i està en millors condicions de desenvolupar al màxim el seu potencial.

L'Àrea de Nutrició&Salut de Lou Trainers té com a objectius contribuir a que tots els seus clients aconseguixin els seus reptes en relació a la seva composició corporal (tonificar el seu cos, reduir el nivell de greix corporal, augmentar la massa muscular, etc.), o simplement, millorar la qualitat de vida, promovent un estil de vida saludable, la pràctica d'activitat física i uns bons hàbits alimentaris.

Per aquesta raó, aquells clients que ho precisin, podran comptar amb un professional de la salut que analitzarà el seu estil de vida, composició corporal i mesurarà els seus contorns corporals, informació necessària per detectar possibles mals hàbits o deficiències. Aquest anàlisi permetrà dissenyar un pla específic d'exercici físic d'acord a les necessitats i proporcionar una sèrie de recomanacions nutricionals, amb la finalitat que el client pugui millorar els seus hàbits i aconseguir els seus objectius. En el cas de que es precisi o per gent que necessiti estudis més analítics, ja sigui per problemes estructurals, metabòlics o per qualsevol malaltia, el client podrà ser derivat a un dels nostres especialistes en medicina, nutrició, etc., que complementaria el treball realitzat amb l'elaboració de dietes personalitzades, anàlisis clínics i/o estudis més específics i detallats.

 

El nostre programa consta de:

 

 • Entrevista i anàlisis d'estil de vida i hàbits alimentaris
 • Anàlisi de l'IMC (Índex de Massa Corporal)
 • Medició de contorns corporals
 • Anàlisi de l'índex de Cintura-Maluc
 • Anàlisi de la composició corporal:
  • % de greix corporal
  • % d'aigua corporal
  • Metabolisme basal (edat metabòlica)
  • % massa òsea
  • % massa muscular
  • % de greix visceral

 

 

"Aprèn a millorar el teu estil de vida i hàbits alimentaris. Guanya en salut,

en aspecte i en qualitat, la teva persona ho agrairà."

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

CONDICIONS ENTRENAMENT PERSONAL:

*Tarifes amb IVA inclòs.

*El pagament pot realitzar-se en efectiu, xec o domiciliació bancària. Els abonaments NO tenen data de caducitat i s'han d'abonar a l'inici d'aquests.

*En alguns casos es pot aplicar un plus per desplaçament, i/o per la demanda de realitzar l'entrenament fora de l'horari estàndard.

*L'anulació de qualsevol sessió per part del client quan falti 1h o menys pel seu inici comportarà el pagament de la meitat del seu preu. Així mateix, si Lou Trainers no pogués realitzar un servei ja concertat, i s'avisés en un plaç inferior a 1h de l'inici, també haurà d'abonar al client la meitat de mitja sessió.

Estem a